På trods af at vi, i anonymitetens tjeneste, her på siden kalder alle vores brudepar Lis og Per, kan man sagtens hyre Poca Håndtag selvom man hedder noget andet!


"Kære alle i bandet,
Vi alle fra SCA vil takke jer mange gange for rigtig, rigtig fed underholdning til vores julefest. Hvor er I dog gode. I spiller alt det vi vil høre og I gør det til og med helt i verdensklasse! Vi har jer i baghånden til en anden god gang! Tusind tak!!
Kærlig hilsen SCA."

"Kæreste Poca Håndtag
Vi vil sige Jer tusind tak for en absolut fantastisk aften. Jeres indstilling, fleksibilitet og energi var så overvældende, at vi aldrig kommer til at glemme den del af vores bryllupsfest.
.... Alle vores gæster var helt vilde med jer, og det var vi bestemt også.
Jeg må sige at det er omtrent den bedste aftale jeg har lavet med nogen - selvfølgelig næst efter at have sagt JA !
Endnu engang tak fordi I var så FANTASTISKE og SUPER FEDE.... !!!!!!!!
Lis og Per"

"Kære Anders
HOLD KÆFT, I FORSTÅR AT FYRE DEN AF!
Tusind tak for Poca Håndtags kæmpe indsats til vores bryllup i lørdags. Det gjorde vores aften helt perfekt. I var altså mere end gode og forstod at favne hele den brede skare af gæster!
Tusind tak for denne gang.
Lis og Per"

"Kære venner
Tusind tak for helt fantastisk underholdning og musik til vores julefrokost. Vi havde en forrygende aften med suveræn musik. Også tak for de mange ekstranumre! I er fantastiske!
Mange hilsner fra
Den Socialdemokratiske Folketingsgruppe
Morten Bødskov, Retsordfører
Mogens Jensen, Kulturordfører"

Brev til en af vores bookere: "Hej Lennarth
Folk var meget begejstrede for Poca Håndtag og synes de var super gode, så det er bestemt ikke sidste gang vi benytter dem!
Så jeg kan kun sige at vi var ovenud tilfredse, de spillede jo til kl. 03.00!
Venlig hilsen
Jeanette, Fujitsu-Siemens"

"Kære Anders og Poca Håndtag
Tak for den gode stemning I skabte ved vores bryllup. Vi havde en fantastisk dag og aften. Vi må være ærlige og sige at vi var lidt spændte, da vi havde fundet jer via nettet og anbefalinger fra andre bands, men aldrig hørt jer live. Især var vi spændte på om alle syntes om musikken. Hvis vi havde nogen tvivl, blev den i hvert fald gjort til skamme. Der var bare fantastisk gang i jer - og I satte så bestemt gang i dansegulvet. Alle aldre festede igennem. Vi har fra rigtig mange af vores gæster hørt stor ros til bandet. Dem vi har talt med har sagt (og vi er enige) at I bare forstod at skabe en fantastisk stemning og spillede lige den rigtige musik for alle aldre. Endnu engang tak for en god aften - vi vil med glæde videregive vores anbefaling - også til andre som måske bare finder jer på nettet og ikke har hørt jer før.
Mange hilsner
Lis & Per"

"Hej Anders
Tak for Jeres indsats i lørdags til brylluppet. Som jeg fik sagt, leverede i en top-præstation og som I kunne se, var det helt umuligt, at holde folk væk fra dansegulvet.
Brudeparret har fået mange positive tilbagemeldinger lige netop på jeres bidrag. Og så var det fedt at I tog jer tid til at skrive autografer, spise pølser og nyde en fadøl med os helt almindelige dødelige. Vi var i hvert fald døde om søndagen, men de fleste af os er heldigvis genoplivet. En hel del rigere - for sikke en oplevelse!
Og så skulle jeg ellers hilse at sige at "The one and only" ikke alene var en potentiel vinder. Den var et fantastisk klimaks på en helt forrygende aften. Ligger der mange gode minder i musik? Det tror jeg vist nok der gør!
Mange hilsener til dig og til resten af bandet. Det var intet mindre end fremragende!
Mange hilsener
Lis og "Best man" Per"

"Hej Anders
Jeg var til fest i Fredags, hvor I fyrede den af - I kan bare det der, I
når helt ud i alle hjørnerne så man bare må ud og danse ;o)
Hilsen Stine, Novo Nordisk"

"Kære Anders og resten af Poca Håndtag
Tusind tak for en helt fantastisk aften. I var virkelig med til at gøre vores bryllupsfest helt uforglemmelig. Vi har de sidste par dage fået så utrolig megen positiv respons fra vores gæster. Alle var vildt imponeret over jer. Så en kæmpe ros skal I have. I vil blive anbefalet til alle, vi kender. Per er helt oppe at køre, og parat til at holde en fest i firmaet, blot for at få jeres selskab
endnu en gang. Endnu en gang tusind tak.
De bedste hilsner fra
Lis"

"Hej Anders
Tak fordi I var med til at gøre mit fødselsdagsarrangement til et brag
af en fest. Gæsterne var yderst tilfredse med Poca Håndtag. I har fået ros for
jeres musikalske alsidighed, jeres musikalske håndelag og måden hvorpå
I holdt gang i dansegulvet.
Per"

"Hej Kim
Tak for sidst - vi havde en helt fantastisk fest... I er simpelthen for cool! Alle vores gæster snakker om jer!
Lis og Per"

"Kære Anders.
Nu måtte det jo komme:TAAAAAAAK. For dælen da hvor var I
for fede. Det var simpelthen prikken over i'et at I kom og spillede .
Vi har fået så mange hilsner fra folk som er vilde med jer og som var
radbrækkede af at have danset TOTALT igennem. Deriblandt undertegnede. 
MVH
Lis"

"Hej Mikkel.
DET VAR SUPER!!!! Jeg har fået mange positive (og ingen negative) tilbagemeldinger.Som du måske ved, har jeg efterhånden arrangeret mange fester af denne størrelse, og det er altid svært at vælge musik. Passer repertoiret? Spiller de for højt? Holder de for mange og for lange pauser? Er de pengene værd? Hos jer var det i orden. I leverede varen! Tak for god underholdning.
Venlig hilsen
Jens-Erik Hansen, Nordea"

"Hej Anders,
Vil blot sige jer alle TUSIND tak for et brag af en koncert! Alle vores gæster har rost jer til skyerne - I gav den virkelig gas! Og det gjorde vi vist også... :-)
Håber meget vi får brug for jer en anden gang!!
Lis og Per"

"Hej Anders.
...I spillede ganske fantastisk, og der har været udtrykt stor tilfredshed med jer. Endnu en gang stor tak for indsatsen og på gensyn!
Med venlig hilsen
Morten Have Justsen, House of Prince A/S"
 

"Hej Mikkel....
 Vi var meget tilfredse.. Der er kommet udelukkende god tilbagemelding. I var fandme også gode!!!!!
Med venlig hilsen
Lis"

"Hej Mikkel, og resten af forrygende Poca Håndtag!
Jeg vil, på vegne af mine kolleger og mig selv, sige tak for en professionel omgang underholdning i en klasse for sig! Vi er mere end tilfredse med jeres gejst, jeres høje humør og veklingende vokaler, samt den forrygende musik!
Vi vil næste år være ude i bedre tid, så vi er sikre på ikke at gå glip af jer!
Med venlig hilsen
MBJ, Alm. Brand"